Stichting BIZ Hoogvliet Gadering

Gadering pilot-gebied voor aanpak Logistiek Laden

Zero-emissiezone, netcongestie, problemen met laadinfra, wel of niet kunnen terugleveren... het nieuws staat er vol mee. Helaas ondervinden ook steeds meer ondernemers op ons bedrijventerrein Gadering hier problemen mee.

De gemeente Rotterdam heeft begin dit jaar bedrijventerrein Gadering benoemd tot pilot-gebied voor de Bedrijventerreinen Aanpak Logistiek Laden (BAGEL). Duurzaamheidsexperts, Gemeente en BIZ Gadering hebben zitting in de werkgroep 'Verduurzaming Gadering' en gaan ondernemers hierbij helpen. 

Kan jij je wagenpark zorgeloos opladen in 2030?
Over 10 maanden mogen nieuwe zakelijke bestelbusjes en vrachtwagens geen schadelijke gassen uitstoten als ze de Zero Emission zone in het centrum van Rotterdam inrijden. Heb jij hier al over nagedacht en plannen gemaakt voor je wagenpark? Of wil je een laadpaal plaatsen maar krijg je geen aansluiting bij de netbeheerder?

Samen met de gemeente willen wij bedrijventerrein Gadering klaar maken voor de toekomst. Op 15 mei organiseert de BIZ Gadering een bijeenkomst over elektrisch laden op het bedrijventerrein.

We gaan het hebben over elektrisch vervoer, de beste laadoplossingen en hoe dit wel mogelijk is met je aansluiting bij de netbeheerder. Ook praten we verder over het opzetten van een eigen energie handelsplatform n.a.v. de bijeenkomst van 31 oktober. Kortom een bijeenkomst die je niet mag missen! 

Bent u ondernemer op bedrijventerrein Gadering dan ontvangt u meer informatie over deze bijenkomst via de digitale nieuwsbrief van BIZ-Gadering. 

Ontvangt u de digitale nieuwsbrief (nog) niet laat dan uw gegevens achter op het contactformulier op deze website en parkmanager Danny Houtman neemt contact met u op.

Alle nieuwsberichten
Datum: 08-03-2024